ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΑΣ

2016-02-13 09:08

Είναι γεγονός ότι ένα φθαρμένο δάπεδο επηρρεάζει αρνητικά την αισθητική του χώρου. Στο σπίτι, στο γραφείο, στο κατάστημα, στην αποθήκη, σε ένα διαμέρισμα που θέλετε να νοικιάσετε, σε ένα πατάρι, όποια κι αν είναι η περίπτωση σίγουρα μας προβληματίζει.

Ο περισσότερος κόσμος αναζητά μια γρήγορη και οικονομική λύση που θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο και θα τον απαλλάξει από περαιτέρω έννοιες για πολύ καιρό.

Η απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα είναι το ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ.

Το πλαστικό δάπεδο προσφέρει απεριοριστό αριθμό επιλογών σχεδίων - από κλασσικά έως πολύ μοντέρνα αλλά και ρετρό- σε συνδυασμό με πολλαπλές επιλογές χρωμάτος και υφής. Είτε έχετε προτίμηση στο ξύλο, την πέτρα, το πλακάκι ή κάποιο μοντέρνο γραφιστικό σχέδιο, το πλαστικό δάπεδο είναι το μοναδικό υλικό προσφέρει λύσεις για όλα τα γούστα.

Διατίθεται επίσης σε διάφορες ποιότητες, το πάχος του ξεκινάει από 0,7 mm και μπορεί να φθάσεις έως και τα 4 mm για επαγγελμαιτκούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις.

Αν για παράδειγμα θέλετε να ντύσεστε μια αποθήκη, ένα πατάρι, ένα υπόγειο τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα ψιλό δάπεδο που η τιμή ξεκινάει από 1,85 ευρώ/ τ.μ.

Αν πάλι επιθυμείτε να ντύσετε το δάπεδο ενός διαμερίσματος, γραφείου ή καταστήματος τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα υπέροχα πλαστικά δάπεδα της TARKETT τα οποία προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων εξαιρετικής εκτύπωσης και προσοιμοιάζουν απόλυτα τα φυσικά υλικά.

Το πλαστικό δάπεδο είναι αδιάβροχο, ηχομονωτικό και θερμομονωτικό υλικό. Τοποθετείται πολύ εύκολα με μαγνητική κόλλα ή ταινία διπλής όψης και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Τέλος για επαγγελματικούς χώρους βαρέως χρήσης μπορείτε να επιλέξετε ένα επαγγελματικό πλαστικό δάπεδο μεγάλης αντοχής το οποίο σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους όπως τα πλαστικά δάπεδα ΤΑΠΑ ή τα επαγγελματικά δάπεδα με ρινίσματα σιδήρου της GERFLOR τα οποία διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και προσφέρονται και για ιδιαίτερες διακοσμητικές προτάσεις.

Τέλος μια πολύ καλή λύση για το σπίτι αλλά και τον επαγγελματικό χώρο είναι οι πλαστικές λωρίδες οι οποίες έχουν εξαιρετική εκτύπωση σχεδίων. Είναι αδιάβροχες, τοποθετούνται σχεδόν πάνω από οποιοδήποτε δάπεδο και κυριολεκτικά μεταμορφώνουν τον χώρο σας γρήγορα και απλά.

Την μεγαλύτερη ποικιλία πλαστικών δαπέδων της αγοράς θα τη βρείτε στο κατάστημα PLASTELHOME.GR στο κέντρο της Αθήνας.

Το προσωπικό διάθετει μεγάλη τεχνογνωσία και θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο δάπεδο για το χώρο σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

—————

Πίσω