ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ LUXURY ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΞΥΛΟΥ - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΑΣ

2016-03-05 15:36

 

Βινυλικές λωρίδες σε διάφορες αποχρώσεις ξύλου για δάπεδα υψηλής αισθητικής, αλλά και υψηλών απαιτήσεων.

Είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις δαπέδου σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

  
 
Οι βινυλικές λωρίδες Luxury προσομοιάζουν τις πλάκες ξύλου απ ' όλες τις απόψεις:  στις αποχρώσεις και τα νερά του ξύλου, την αίσθηση αλλά και την υφή του. Συνιστούν την ιδανική λύση για χώρους που θέλουμε να προσδώσουμε την υψηλή αισθητική του ξύλου αλλά ταυτόχρονα επιθυμούμε να έχουμε όλες τις πολύτιμες ιδιότητες που καθιστούν το πλαστικό δάπεδο την
ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους βαριάς χρήσης.


 

Έχουν ανάγλυφη υφή που προσομοιάζει απόλυτα την αίσθηση του ξύλου και μπορούν να τοποθετηθούν με διάφορες εναλλακτικούς τρόπους όπως κάθετα, οριζόντια ή διαγώνια δημιουργώντας ποικίλα εφέ. Το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό.

Είναι υψηλής αντοχής, υπο-αλλεργικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Δεν επιτρέπουν την
ανάπτυξη βακτηρίων. Είναι εύκολες στο καθάρισμα, ανθεκτικές στο νερό και την
υγρασία.

   

 

Παρέχουν ηχομόνωση και θερμομόνωση. Είναι εύκολες στην τοποθέτηση. Τοποθετούνται πάνω από όλες τις επιφάνειες χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη επεξεργασία του δαπέδου.

Έχουν προσιτή τιμή και χαμηλό κόστος τοποθέτησης.

Διατίθενται σε εξαιρετικές αποχρώσεις ξύλου.

Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχουν οι βινυλικές λωρίδες είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από άλλους τύπους δαπέδου, ακόμα κι από κεραμικά πλακάκια. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία της αποκόλλησης δαπέδου και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

 Μεγάλη ποικιλία σε πλαστικά δάπεδα σε λωρίδες στις καλύτερες τιμές της αγοράς θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.plastelhome.gr/




 


 


 



       
 


 

—————

Πίσω