ΟΔΗΓΙΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΣΑΣ

2016-04-26 14:32

Οι πλαστικές πλάκες δαπέδου LUXURY συνιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές δαπέδου που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου και προσφέρονται σε οικονομική τιμή. Μπορείτε να τις
τοποθετήσετε σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, του γραφείου και του επαγγελματικού σας χώρου χωρίς κανένα από τους περιορισμούς που έχουν οι άλλοι τύποι πατώματος. Μπορούν να τοποθετηθούν σε υγρές επιφάνειες, δεν φθείρονται τόσο εύκολα όσο το ξύλο, έχουν πιο μαλακή και ζεστή αίσθηση στο πάτημα και προσομοιάζουν με εξαιρετική επιτυχία τις ξύλινες πλάκες τόσο στην όψη όσο και στην υφή.  

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που έχουν οι βινυλικές πλάκες είναι ότι μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από όλους τους άλλους τύπους δαπέδου. Μπορείτε ακόμα και να τις
τοποθετήσετε πάνω από κεραμικά πλακάκια. Αυτό σας επιτρέπει να αποφύγετε την επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία της αποκόλλησης δαπέδου και να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήματα.

Οι πλαστικές πλάκες Luxury προσομοιάζουν τις πλάκες ξύλου απ ' όλες τις απόψεις: 
στις  αποχρώσεις και τα νερά του ξύλου, την αίσθηση αλλά και την υφή του. Συνιστούν την ιδανική λύση για χώρους που θέλουμε να προσδώσουμε την υψηλή αισθητική του ξύλου αλλά ταυτόχρονα επιθυμούμε να έχουμε όλες τις πολύτιμες ιδιότητες που καθιστούν το πλαστικό
δάπεδο την ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς χώρους βαριάς χρήσης.

Συνοψίζοντας τα βασικότερα πλεονεκτήματα των πλαστικών λωρίδων είναι τα ακόλουθα:

1. Ανθεκτικές- συνιστούν την ιδανική επιλογή για επαγγελματικούς αλλά και οικιακούς χώρους υψηλής απαιτήσεων αισθητική αλλά και αντοχής.

2. Ρεαλιστική εμφάνιση κι αίσθηση (εκπληκτική εκτύπωση σχεδίων που καθιστά την διαφοροποίηση τους από το πραγματικό ξύλο εξαιρετικά δύσκολη)

3. Αδιάβροχες: Αδιαπέραστα από νερό ή υγρασία.

4. Οικονομική τιμή.

5. Χαμηλό κόστος συντήρησης.

6. Εύκολο καθάρισμα.

6.  Ζεστές και άνετες: Μαλακότερες και πιο ζεστές σε σχέση με το κεραμικό πλακάκι ή το laminate.

7. Σταθερές: Δεν σπάνε, ούτε χωρίζονται.

8. Φιλικές προς το περιβάλλον.


—————

Πίσω